Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ـ منطقه آزاد انزلی مبدأ اصلی ورود به بازار بزرگ اوراسیاست از طرفی با توجه به پهلوگیری ۱۲۰ کشتی تجاری در بندر کاسپین به عنوان یک بندر نسل سومی، افزایش امکانات لجستیک این بندر در دستور کار سازمان منطقه آزاد انزلی قرار گرفته است. ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۶ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، فعال‌سازی کریدور شمال - جنوب، افزایش امکانات لجستیک بندر کاسپین به عنوان یک بندر نسل سومی در کشور با توجه به پهلوگیری 120 کشتی تجاری در آن از جمله اهداف و اولویت‌هایی است که سازمان منطقه آزاد انزلی به عنوان مبدأ اصلی ورود به بازار بزرگ اوراسیا به دنبال تحقق هر چه بیشتر آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیئت مدیره و معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، با بیان اینکه وجود پسکرانه مناسب و آبخور بالا امکان پهلوگیری کشتی‌های بزرگ را در بندر کاسپین فراهم کرده است اظهار داشت: فعال‌سازی کریدور شمال ـ جنوب از جمله برنامه‌های این سازمان محسوب می‌شود.

امین افقی بحث افزایش امکانات لجستیک بندر کاسپین به عنوان یک بندر نسل سومی در کشور را نیز مورد اشاره قرار داد و با بیان اینکه منطقه آزاد انزلی مبدأ ورود به بازار بزرگ اوراسیا است گفت: تشکیل کارگروه توسعه مراودات اقتصادی اوراسیا در این منطقه و برگزاری دوره‌های آموزشی اوراسیا از جمله اقدامات سازمان منطقه آزاد انزلی است.

انعقاد تفاهم‌نامه‌های همکاری ‌کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا ‌با محوریت سازمان منطقه آزاد انزلیگیلان| 25 میلیون دلار کالا امسال از منطقه آزاد انزلی صادر شدگیلان| 79 کشتی تجاری امسال در اسکله‌های بندر کاسپین منطقه آزاد انزلی پهلو گرفت

وی حضور فعال سازمان منطقه آزاد انزلی و بخش خصوصی در همایش‌ها و نمایشگاه‌های مرتبط و عضویت در میز اوراسیا در گیلان را نیز مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: با توجه به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های موجود، منطقه آزاد انزلی در حقیقت حلقه اتصال کشورمان با اتحادیه اقتصادی اوراسیا محسوب می‌شود.

عضو هیئت مدیره و معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی استفاده سرمایه‌گذاران از توانمندی‌هایی که توسط این سازمان در آستراخان ایجاد شده را مورد تأکید قرار داد و گفت: فعال شدن سرای ایرانی و توافقات دو جانبه این سازمان با منطقه ویژه لوتوس آستراخان شرایط خوبی را برای فعالان و بخش خصوصی فراهم کرده است.

افقی هدف از ایجاد منطقه آزاد انزلی به عنوان تنها منطقه آزاد شمال کشور را توسعه مبادلات کشورمان با کشورهای حاشیه دریای خزر و اوراسیا اعلام کرد و ابراز داشت: ظرفیت‌های بندری این منطقه با وجود دو بندر، انزلی به عنوان قدیمی‌ترین بندر ایران در این حوزه و بندر کاسپین به عنوان بزرگ‌ترین بندر ایرانی دریای خزر کاملاً مشهود است.

وی دو بحث توسعه امکانات زیرساختی و فعال‌سازی کریدورهای بین‌المللی را به عنوان مهم‌ترین برنامه‌های این سازمان در سال‌های اخیر مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: در همین این راستا کریدور چین، قزاقستان، ایران با محوریت سازمان منطقه آزاد انزلی ایجاد شده و دارای مزیت‌ها و کارکردهای بسیار بالایی است.

عضو هیئت مدیره و معاون امور بندری و حوزه خزر سازمان منطقه آزاد انزلی از ورود حدود 3 هزار و 600 TEU کانتیتر با 48 کشتی در مسیر کریدور یاد شده به بندر کاسپین سخن گفت و تصریح کرد: خروج 12 کشتی صادراتی به سمت کشور چین نیز از جمله مواردی به شمار می‌رود که از طریق کریدور جدید چین، قزاقستان، ایران انجام شد.

افقی استقرار شهرک صنعتی شماره دو و احداث شهرک صنعتی ناحیه سه که در سال آینده در قسمت پسکرانه بندر کاسپین ساخته می‌شود را نیز از دیگر اقدامات سازمان منطقه آزاد انزلی خواند و ابراز داشت: تبدیل بندر کاسپین به بندر نسل سومی و فراهم آوردن امکانات لجستیکی پیشرفته در آن بدون شک مزایای فراوانی خواهد داشت.

به گزارش تسنیم، مجتمع بندری کاسپین منطقه آزاد انزلی با توجه به شرایط و ویژگی‌های خاصی که از آن بهره می‌برد در حال حاضر به‌عنوان یک بندر نسل سوم در سطح کشورمان محسوب می‌شود؛ از سوی دیگر با مساحت پس‌کرانه عملیاتی و پشتیبانی حدود 500 هکتار و آبخور بالا به همت مسئولان و متخصصان داخلی در سال آینده به راه‌آهن سراسری نیز متصل می‌شود.

از جمله مهم‌ترین اهداف و چشم‌اندازهایی که برای این مجتمع بندری پیش‌بینی شده می‌توان به بحث گسترش صادرات کالاها به مقصد کشورهای حاشیه دریای خزر و کشورهای عضو اتحادیه گمرکی اوراسیا و همچنین فعال‌سازی کریدورهای عبوری از کشورمان نام برد که دسترسی به هر کدام از این اهداف بسیار حائز اهمیت است.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P/S6,71/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان منطقه آزاد انزلی بندر کاسپین به عنوان فعال سازی کریدور کشتی تجاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۰۳۷۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است

به گزارش خبرنگار مهر، «سالیو نیانگ دینگ» بعد از ظهر چهارشنبه در دیدار با رئیس اتاق بازرگانی گیلان اظهار کرد: هدف از سفر به گیلان توسعه همکاری و ارتباط بیشتر با تجار و بازرگانان این استان است.

سفیر سنگال با اشاره به ظرفیت‌های گیلان در ابعاد مختلف بیان کرد: سفر به استان‌ها موضوعی است که همیشه پیگیری می‌کنیم تا ظرفیت‌ها و توانمندی‌های مناطق مختلف را بشناسیم.

دینگ با تاکید بر گسترش روابط و مناسبات تجاری سنگال با ایران اضافه کرد: سفر به استان‌ها بر اساس نیازسنجی کشور و برای رفع این نیازها صورت می‌گیرد.

به گفته وی توسعه روابط تجاری و اقتصادی خروجی نشست‌ها، سفرها و دیدارهای دیپلماتیک است.

سفیر سنگال با بیان اینکه پس از یک دهه کمیسیون مشترک میان ایران و سنگال در دسامبر (دیماه) گذشته شکل گرفت، گفت: تصمیمات مهمی در بخش‌های مختلف کشاورزی در این کمیسیون مشترک اتخاذ شد که نتیجه آن سفر سه گروه اقتصادی از سنگال در بخش‌های دامداری، پرورش ماهی و مکانیک به ایران بود.

دینگ با اشاره به حضور و بازدید رئیس اتاق بازرگانی کشورش از غرفه استان گیلان در نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴ تهران اضافه کرد: گیلان یکی از استان‌های هدف برای توسعه روابط تجاری با سنگال است و در سه سال گذشته گروهای تجاری مختلفی از ۲ کشور بازدید داشتند و در این راستا زمینه‌های سرمایه گذاری‌های زیادی بین دو کشور بررسی و پیگیری شد.

به گفته وی سطح سیاسی دو کشور بسیار عالی بوده و دیدار دو رئیس جمهور ایران و سنگال در آفریقای جنوبی نیز موجب شد در بخش‌های مختلفی مانند کشاورزی، پتروشیمی و سایر حوزه‌ها برای مستحکم‌تر کردن روابط تلاش بیشتری داشته باشیم.

سفیر سنگال با اشاره به اینکه این کشور برای کاهش همکاری‌ها با کشورهای غربی به دنبال برقراری ارتباط بیشتر با ایران است، گفت: ایران یکی از برترین مدل‌های جهان در حوزه توسعه اقتصادی است تا بتواند مسیر پیشرفت را طی کند.

گشایش اقتصادی از طریق ریل رشت- کاسپین

«قاسم رضائیان» رئیس اتاق بازرگانی گیلان هم در این دیدار با تاکید بر ارتباط بیشتر بین اتاق‌های بازرگانی کشورهای ایران و سنگال اظهار کرد: رسالت اتاق بازرگانی گیلان برقراری ارتباط بیشتر و افزایش تراز تجاری است.

وی با بیان اینکه گیلان استانی سرسبز و برخوردار از آب و هوای دلنشین است، افزود: حدود ۹۰ درصد چای ایران در گیلان تولید می‌شود که طبیعی‌ترین چای دنیاست، همچنین این استان با کیفیت ترین برنج دنیا، سالم‌ترین و لذیذ ترین زیتون جهان، بیشترین تولید کیوی، ۲۲ نوع دمنوش، محصول بادام زمینی، پنج گمرک و سه بندر دارد.

رئیس اتاق بازرگانی گیلان با بیان اینکه افتتاح ریل راه آهن رشت- کاسپین به ریل سراسری روابط تجاری بین دو کشور را گسترش می‌دهد، گفت: بسیاری از شرکت‌های تولیدی ایران در کشورهای آفریقایی تجارت فرا سرزمینی دارند که امیدواریم در این زمینه با کشور سنگال هم این همکاری‌ها را بسط دهیم

کد خبر 6100854

دیگر خبرها

  • «کشتی نیکی» حامل کمک‌هایی برای غزه به العریش مصر رسید+ تصاویر
  • سنگال به دنبال روابط تجاری و اقتصادی با ایران است
  • نورمحمدی: در جام حذفی هدفی جز قهرمانی نداریم
  • افتتاح آرش مال نقطه عطف توسعه تجاری فرهنگی منطقه آزاد انزلی
  • افتتاح آرش مال تحولی بزرگ در خدمات متفاوت و تجربه‌های نوین برای گردشگران
  • میدان نقش جهان روز بدون موتورسیکلت را تجربه کرد
  • (تصاویر) ماهی‌های دودخانه در بندر انزلی
  • شناگر قشم در رقابت‌های شنای آزاد کشور خوش درخشید
  • بندر چابهار بهترین گزینه برای مبادلات تجاری افغانستان
  • فدراسیون فوتبال ۳۵۰ میلیون تومان دیگر به جیب زد!