Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از پایگاه خبری پلیس، سرهنگ ستاد هادی رفیعی کیا در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت: کارشناسان مستقر در مرکز پایش پلیس گمرک ناجا با بررسی های اسنادی محموله های گمرکی و انجام اقدامات فنی و خاص پلیسی به محموله بزرگ نهاده دامی وارداتی و ترخیص شده از گمرک بندر انزلی مشکوک شده و با توجه به ارتباط مستقیم این محموله با سلامت هموطنان از طریق مصرف فرآورده های دامی و طیور، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه مقصد محموله های ترخیصی، استان های شمال غربی کشور بود موضوع با پلیس امنیت اقتصادی مستقر در استان های مسیر حرکت محموله ها هماهنگ و پس از شناسایی خودروها به صورت لحظه ای تردد محموله ها استعلام و هدایت عملیاتی انجام و در نهایت همکاران پلیس امنیت اقتصادی استان های مذکور چهار دستگاه تریلر را در استان زنجان، دو دستگاه تریلر را در استان اردبیل، ۱۴ دستگاه تریلر را در استان آذربایجان غربی برای بررسی بیشتر متوقف کردند.

رئیس پلیس گمرک پلیس امنیت اقتصادی ناجا تصریح کرد: در بررسی های اولیه توسط همکاران مشخص شد تمامی ذرت های دامی فاسد، کپک زده و غیر قابل مصرف برای دام و طیور هستند که پس از تایید کارشناسان جهاد کشاورزی محموله های مذکور به همراه ۱۶۵ تن محموله دیگر در محل تخلیه در استان آذربایجان شرقی توقیف و به تعزیرات حکومتی تحویل شدند.

سرهنگ رفیعی کیا عنوان کرد: از محموله مذکور دو هزار و ۳۰۰ تن نیز در انباری در محل گمرک بندر انزلی در حال بارگیری به نقاط دیگر بود که با توجه به غیرمصرفی بودن نهاده ها با دستور و هماهنگی دادستانی بندر انزلی سوله محل بارگیری محموله‌های باقی مانده توقیف و پلمب و از توزیع مابقی نهاده ها ممانعت شد و در این خصوص ۲۰ متهم دستگیر و پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضائی شدند.

رئیس پلیس گمرک پلیس امنیت اقتصادی ناجا در پایان ضمن تقدیر و تشکر از همکاری خوب هموطنان با پلیس از آنان خواست که در صورت مشاهده هرگونه فعالیت اقتصادی غیرمجاز موضوع را از طریق فوریت های پلیسی ۱۱۰ اطلاع دهند تا با پشتیبانی و رفع موانع به رونق تولید داخل کمک شود.

برچسب‌ها فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خط حادثه پلیس امنیت اقتصادی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خط حادثه پلیس امنیت اقتصادی فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران خط حادثه پلیس امنیت اقتصادی اخبار کنکور پلیس امنیت اقتصادی محموله ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۳۸۳۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا ضمن تشریح عملکرد این پلیس در سال گذشته از رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار حسین رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ شاهد رشد ۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در حوزه پلیس‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز، مبارزه با جرایم اقتصادی، پلیس گمرک، معاونت اطلاعات اقتصادی و مرکز اقتصاد دیجیتال هستیم.

وی در تشریح عملکرد پلیس امنیت اقتصادی در کشف پرونده‌های سازمان یافته و کلان افزود: در این حوزه در مجموعه شاهد رشد ۶۸ درصدی پرونده‌های تشکیل شده در سال ۱۴۰۲ در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه بیشتر تمرکز پلیس امنیت اقتصادی روی پرونده‌های کلان و سازمان یافته است، گفت: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۴ درصدی دستگیری متهمان جرایم اقتصادی در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد یک ساله پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: پلیس مبارزه با قاچاق کالا و ارز در سال ۱۴۰۲ با اجرای طرح‌های سراسری، منطقه‌ای و استانی خود در راستای مقابله با قاچاق کالا و ارز، ۴۶۲ فقره پرونده کلان، ملی و مهم را با ارزش بالاتر از ۱۰ میلیارد تومان تشکیل داد که در این زمینه شاهد افزایش ۱۱۸ درصدی عملکرد این پلیس در مقایسه با سال ۱۴۰۱ هستیم.

وی با اشاره به رشد ۹ درصدی تشکیل پرونده در راستای مبارزه با قاچاقچیان کالا و ارز افزود: در سال ۱۴۰۲ شاهد افزایش ۲۲ درصدی توقیف خودروهای قاچاق بر در مقایسه با مدت مشابه سال قبل آن هستیم.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به رشد ۴۸ درصدی توقیف خودروهای شوتی اضافه کرد: طرح مقابله و مبارزه با خودروهای قاچاق بر معروف به خودروهای شوتی به صورت مستمر در دستورکار پلیس امنیت اقتصادی فراجا در سراسر کشور قرار دارد.

سردار رحیمی در تشریح عملکرد معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا اظهار کرد: بر اساس تدابیر راهبردی و خط مشی‌های ابلاغی و رصد و تحلیل وضعیت اقتصادی کشور در برهه‌های مختلف با اقدامات مشترک اطلاعاتی و عملیاتی تلاش کردیم که اجازه جولان و فعالیت مجرمان در این فضا را سلب کنیم.

وی ادامه داد: در سال ۱۴۰۲ ارزش پرونده‌های کلان، ملی، مهم و سازمان یافته معاونت امنیت اقتصاد دیجیتال پلیس امنیت اقتصادی فراجا نسبت به مدت مشابه سال گذشته صددرصد افزایش داشته است.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا با اشاره به اینکه تعداد پرونده‌های تشکیل شده از طریق رصد سامانه‌های در اختیار و فضای مجازی در این سال گذشته در مقایسه با سال ۱۴۰۱ از رشد صددرصدی برخوردار است، بیان داشت: ۵۶ هزار مورد محموله‌های تجاری در سال ۱۴۰۲ به صورت سامانه‌ای کنترل و مورد بررسی قرار گرفته است که این رقم رشد صددرصدی در مقایسه با سال قبل خود را نشان می‌دهد.

کد خبر 750860

دیگر خبرها

  • ماجرای روغن‌های خوراکی آلوده وارداتی چیست؟
  • توضیح سازمان غذا و دارو درباره روغن‌های وارداتی آلوده
  • کشف بیش از ۵ تن قند احتکاری در زاهدان
  • کشف ۲۰ همت کالای قاچاق و دستگیری ۹۴۵ متهم اقتصادی در سال جاری
  • کشف محموله ۱۰ میلیاردی تنباکوی قاچاق از انباری در جنوب تهران
  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲
  • افزایش ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲ / رشد ۴۸ درصدی برخورد با خودروهای شوتی
  • رشد ۶۸ درصدی کشف کالای قاچاق در سال ۱۴۰۲