Web Analytics Made Easy - Statcounter

تولید کننده کمپرسورهای تولید هوا بدون روغن در منطقه آزاد انزلی عنوان کرد: اولویت ما تأمین نیازهای بازار داخلی تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی و صادرات به کشورهای منطقه است.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان ؛ مهندس محمد نادری مدیرعامل شرکت آرکاتک سپهر با اشاره به سابقه کاری خود و همکاران مجموعه در حوزه های مختلف فنی-مهندسی ،تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی اظهار داشت: با توجه به نیاز بازار و لزوم توسعه فضای کار حرفه ای از اواخر سال ۹۷ شروع به فعالیت در منطقه آزاد انزلی کرده و از خرداد سال ۹۸ واحد تولیدی شرکت آرکاتک سپهر در شهرک صنعتی ناحیه یک منطقه وارد مدار تولید آزمایشی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تولید تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی که به کشور وارد می گردید، به منظور تأمین نیازهای داخلی و صادرات به کشورهای منطقه را راهبرد اصلی و اولیه شرکت متبوع خود بیان کرد و گفت: براین اساس به عنوان نخستین محصول،تولید کمپرسورهای سایلنت و بدون روغن(تولید هوا) در دستور کار قرار گرفت که علی رغم اینکه با کاربری های عمومی متنوعی در صنایع مختلف مورد بهره برداری قرار می گیرد اما با عنایت به نوع تکنولوژی و بدون روغن بودن،که منجر به تمیزی هوا خروجی می شود؛در بخش های پزشکی و دندانپزشکی از کاربری بیشتری برخوردار است.

مدیرعامل شرکت آرکاتک سپهر با اشاره به اینکه کمپرسور فوق به دلیل کم صدا بودن و عدم استفاده از روغن،در استفاده از آن با مشکلات حمل و نقلی همچون وزن زیاد و روغن ریزی مواجه نمی شوید به همین دلیل در صنایع کوچک نیز مورد استفاده قرار می گیرد؛در خصوص فرایند و اجزای تولید محصول فوق چنین توضیح داد: فرایند کمپرسور تولیدی این شرکت به چند بخش تولید در داخل کارخانه و با قطعات داخلی و مونتاژ تجهیزات وارداتی تقسیم می شود.

وی اضافه کرد: بخش مخزن کمپرسور که از طراحی تا ساخت توسط این شرکت انجام می شود یعنی از تهیه قطعات تا فرایندهای ساخت همچون نورد،پرس و خم کاری،رنگ آمیزی و جوشکاری اتوماتیک.

نادری بهره گیری از رنگ آنتی باکتریال که از شرکت دانش بنیان داخلی تأمین می گردد را وجه تمایز این کمپرسور با نمونه های موجود در بازار ایران بیان کرد و افزود: قطعات قسمت موتور دستگاه به دلیل اینکه تولید آن مقرون به صرفه نیست وارد و در کارخانه مونتاژ می گردد و در نهایت رابط کلیدها،رابط های الکتریکی،ارتباط دهنده ها و فیلترهای ورودی-خروجی مابیان مخزن و موتور وصل شده و بعد از انجام تست های الکتریکی و مکانیکی محصول آماده خروج از کارخانه و عرضه به بازار مصرف می شود.

وی با بیان اینکه معدود نمونه های تولیدی داخلی در فضای کارگاهی مونتاژ شده و فرایند تولید انجام نمی شود تصریح کرد: باید قبول کرد که برخی محصولات برندهای خارجی از نظر قدرت و کیفیت از نمونه تولیدی ما برتر می باشند و در حال حاضر امکان رقابت در بازارهای منطقه ای با آنها وجود ندارد اما با توجه به هزینه تمام شده کمتر و کیفیت قابل توجه،امکان صدور به بازار کشورهای همسایه وجود دارد.

مدیرعامل شرکت ارکاتک سپهر تکمیل چرخه تولید حجم های مختلف کمپرسور تولیدی به جهت کاربری در صنایع مختلف را از برنامه های آتی این مجموعه تولیدی بیان کرد و گفت: طرح توسعه شرکت در شهرک صنعتی ناحیه دو منطقه آزاد انزلی مراحل ساخت کارخانه را طی می کند و ظرف دو سال آینده مورد بهره برداری قرار می گیرد و با توجه به فضای بیشتر،امکان افزایش میزان و تنوع محصولات تولیدی براحتی امکان پذیر خواهد بود.

وی گیلانی بودن اعضای موسس شرکت و وجود مزایا و معافیت های قانونی در این منطقه،وجود امکانات و خدمات قابل توجه که هزینه و فرایند تولید را تسهیل می بخشد و جایگاه آن در توسعه مراودات کشورمان با کشورهای حوزه خزر و اوراسیا را به عنوان مهمترین دلایل انتخاب منطقه آزاد انزلی اعلام کرد و افزود: با عنایت به اینکه اخیراً وارد تولید رسمی شده ایم،در حال ایجاد سیستم فروش و خدمات پس از فروش و ارتباط با مشتریان قرار داریم.

تولید کننده کمپرسورهای سایلنت بدون روغن منطقه آزاد انزلی با ارائه تحلیلی از فرایند سریع تغییر و تحولات تکنولوژی و به تبع آن نیازها و علایق بازار،مهمترین مشکل پیش روی تولید در کشورمان و حتی مناطق آزاد را وقت گیر و به شدت کلافه کننده بودن مجوزهای اداری بیان و اضافه کرد: این فرایند بوروکراسی اداری پردردسر و مشکل ساز است چراکه با عنایت به فناورانه بودن محصول،تأمین سریع تقاضای بازار حائز اهمیت می باشند؛ زمانی که روند اداری طولانی شود، تولید کننده عملاً بازار را از دست می دهد،چون چنین کالاهایی به سرعت براساس نیاز بازار به سرعت به روز می شود در نتیجه سرعت فرایندهای اداری نقش مهمی در بازاریابی محصول دارا می باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تجهیزات پزشکی صادرات دندانپزشکی منطقه آزاد انزلی محمد نادری تجهیزات پزشکی و دندانپزشکی منطقه آزاد انزلی بدون روغن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۸۳۰۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد

بنابر آمار پتانسیل تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ در کشور وجود دارد که با احتساب مصرف داخل، امکان صادرات یک میلیون تن مرغ به بازارهای هدف است بنابر سیاست وزارت جهاد از اواخر سال گذشته جوجه ریزی ها افزایش یافت که در نهایت به سبب ازدیاد جوجه ریزی ها و تولید مرغ، برنامه ریزی برای صادرات مرغ و خرید حمایتی باید صورت گیرد.

از اواخر سال گذشته بعد از گذشت سال‌ها، هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شد و حال مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ به بازارهای هدف صادر شده است و همواره پیش بینی می شود که میزان صادرات تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن برسد که در صورت تحقق بخشی از تراز تجاری صنعت مرغداری مثبت می شود.

بسیاری از کارشناسان صنعت مرغداری اذعان می کنند که بازار دایمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تامین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود.

در ادامه مجتبی نوروزی رئیس سازمان دامپزشکی گفت: بنابر آمار طی ۲ ماه اخیر بیش از هزارتن مرغ به عراق صادر شده است. بنا داریم صادرات مرغ به عنوان یک مقوله انجام شود چراکه با زیرساخت های کنونی واحد های  مرغداری امکان صادرات ۳۰۰ هزار تن مرغ در سال وجود دارد. لذا با افزایش میزان جوجه ریزی ها می‌توان بخشی از نیاز ۲ میلیون و ۲۰۰ هزارتنی مرغ کشورهای اطراف را تامین کرد.

رئیس سازمان دامپزشکی گفت: سالانه ۳.۶ دوره جوجه ریزی در واحدهای مرغداری صورت می گیرد که اگر آن را به ۴ دوره ۱۷۰ میلیون قطعه جوجه ریزی افزایش دهیم، مازاد تولید را باید به بازارهای هدف صادر کرد. اگر میزان جوجه ریزی ها با زیرساخت های فعلی  را به ۶ دوره افزایش دهیم، امکان صادرات مرغ تا مرز یک میلیون تن و حتی تولید مرغ سایز هم وجود دارد.

حداکثر مصرف سالانه ۲ میلیون و ۳۰۰ هزارتن مرغ در کشور

همچنین ارسلان قاسمی رئیس کمیسیون کشاورزی اتاق تعاون در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: با استمرار روند فعلی تولید نه تنها مشکلی در تامین مرغ بازار داخل نداریم، بلکه توان صادرات ۳۰۰ هزارتن مرغ هم خواهیم داشت در شرایط فعلی وزارت جهاد مجوز صادرات مرغ در حد ۵ تا ۶ هزارتن را آغاز کرده است که با استمرار این روند می توانیم به بازار صادرات و تولید پایدار دست یابیم.

قاسمی قیمت کنونی هرکیلو مرغ در بازارهای جهانی را ۱.۷ تا ۱.۹ دلار اعلام کرد و افزود: گرچه ظرفیت اسمی صنعت مرغداری تولید سالانه ۳ میلیون تا ۳ میلیون و ۲۰۰ هزارتن مرغ است، اما به سبب تجهیزات قدیمی و عدم امکان تامین نهاده دامی، امکان تولید سالانه ۲.۵ تا ۲‌.۶ میلیون تن مرغ در کشور وجود دارد که ۲.۲ تا ۲.۳ میلیون تن نیاز داخل و مابقی تولید صادراتی خواهد بود برنامه تولید مرغ امسال جوجه ریزی ۱۷۰ میلیون قطعه است که در این صورت صادرات ۳۰۰ هزارتن محقق می شود.

بر اساس آمار ایران در حال نزدیک شدن به ۴ کشور اول تولید کننده صنعت مرغداری در جهان  محسوب می شود.

صادرات مرغ راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ

علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی گفت: با توجه به سیاست افزایش جوجه ریزی ها و تولید مرغ، گشایش پنجره صادراتی و حضور در بازارهای بین‌المللی راهکار اصلی تنظیم و تثبیت بازار مرغ محسوب می شود تولید محصول با کیفیت، ایفای به موقع تعهدات و پایداری حضور از عوامل حفظ بازار های صادراتی است.

ابراهیمی با بیان اینکه پتانسیل صادرات حداقل ۲۰۰ هزارتن مرغ در سال وجود دارد، افزود: بنابر برنامه ای که وزارت جهاد دنبال می کند، صادرات مرغ موثرترین راهکار برای پایداری تولید و بالانگه داشتن جوجه ریزی محسوب می شود.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با بیان اینکه خرید حمایتی توسط پشتیبانی امور دام راهکار مقطعی تنظیم بازار است، گفت: بنده معتقدم که مرغ های جمع آوری شده توسط پشتیبانی امور دام در مقطعی باید به بازار عرضه شود که براین اساس بازار دائمی صادرات با پویا ساختن تولید داخل، عاملی قطعی در توسعه زنجیره تولید و تأمین مرغ برای کشورهای همسایه خواهد بود. با توجه به آنکه جریان تولید با هدف نمی توان عوض کرد، لذا برنامه ریزی باید به سمت صادرات باشد. کما اینکه اکنون مجوز صادرات ۵ هزارتن مرغ گرفته شده است که امیدواریم روند صادرات تسریع شود تا بازار به تعادل برسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • جلوگیری از صادرات هرگونه کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • اولویت تعزیرات، حضور موثر در بازار است
  • کشورهای اروپایی با بیشترین تولید ناخالص داخلی
  • دو سایت جدید تراکتورسازی در خارج از کشور راه‌اندازی می‌شود
  • جلوگیری از صادرات کالا به منظور تنظیم بازار داخلی ممنوع است
  • داروی ایرانی SMA به مرحله ارزیابی کیفی رسید
  • داروی ایرانی SMA در چه مرحله‌ای است؟
  • احتمال عرضه داروی ایرانی SMA در خرداد
  • صادرات ۷۱۰ میلیون یورو تجهیزات صنعت نفت
  • صادرات مرغ تا پایان سال به ۳۰۰ هزارتن می‌رسد