Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل صمت گیلان در حاشیه بازدید از گمرکات و بندرگاه انزلی که با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان انجام شد، گفت: ۴۱ هزار تن روغن خوراکی وارد انزلی شده است که شرکت های وارد کننده روغن برای حمل و نقل و تحویل آن به کارخانجات و پروسه تولید، باید تعجیل کنند.

به گزارش خبرگزاری برنا از گیلان؛ تیمور پورحیدری در این بازدید سرعت در پوشش و پاسخگویی به نیاز مردم و بازار برای تامین روغن را اولویت فعلی دانست و اظهار داشت: از ۴۱ هزار تن روغن وارد شده قریب به ۲۳ هزار تن از آن؛ امور ترخیصش انجام شده و تحویل کارخانجات شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل صنعت، معدن و تجارت استان گیلان با بیان اینکه تسریع در روند حمل و نقل توسط شرکت های وارد کننده و تعجیل در فرآیند آن بسیار ضروری است تاکید کرد: سرعت تحویل مواد اولیه خام روغن خوراکی به کارخانجات می تواند این فضای کمبود روغن را تا پایان هفته به آرامش برساند که البته به اذعان مدیرکل گمرکات استان ، دو کشتی حامل مواد خام روغن خوراکی به میزان ۱۰ هزار تن در مسیر و نزدیک به بندرگاه انزلی می باشند.

تیمور پورحیدری در بخش دیگری از سخنان خود به نظارت شبانه روزی بازرسان این این اداره کل با توجه به حساسیت بازار در زمینه روغن پرداخت و تصریح کرد: در روز گذشته بیش از ۱۲۵۷ مورد بازرسی انجام شد که منجر به صدور ۲۵۰ پرونده تخلف به ارزش بیش از یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان در گیلان شد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تشدید بازرسی های روزهای اخیر این اداره کل در سطح استان میزان ۱۷ تن روغن احتکار شده دیروز کشف و ضبط گردید، که در راستای حمایت از اقشار آسیب پذیر در سطح عرضه توزیع شد.

تعلل در ترخیص و حمل و نقل مواد خام روغن در انزلی جایز نیست

در این بازدید که، سید محمد اسحاقی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان نیز حضور داشت، بر استفاده بهینه از ظرفیت های بندری گیلان در جهت جبران کمبود مواد اولیه روغن تاکید نمود و گفت: تعلل در ترخیص و حمل و نقل مواد خام تولید روغن موجود در انزلی جایز نیست و شرکتهای وارد کننده نسبت به ترخیص و تحویل به کارخانجات استان تسریع نمایند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان تاکید کرد: تا زمانی که بازار گیلان مملو از روغن خوراکی به ویژه سرخ کردنی نشود و نیاز بازار گیلان اشباع نگردد، هیچ روغنی نباید از مبادی استان گیلان خارج شود.

وی بابیان اینکه تاکنون اداره کل صمت همواره پیگیر تامین اقلام اساسی برای تعادل در بازار بوده، اضافه نمود: هماهنگی و تعامل بیشتر سایر دستگاه های اقتصادی استان می تواند ضعف های موجود را پوشش دهد و به شدت نیازمند تقویت این حوزه ها هستیم. البته استان گیلان با وجود امکانات زیرساختی می تواند به روند تامین اقلام اساسی کشور را بهبود دهد.

سید محمد اسحاقی ازلزوم برنامه ریزی  اثربخش برای بهره مندی از ظرفیت های موجود سخن گفت و تصریح کرد: با وجود سه بندر فعال گیلان در حاشیه دریای خزر و پتانسیلهای مهم دیگر این امکان را داریم که منابع بالقوه را به ظرفیتهای بالفعل برای توسعه اقتصادی گیلان تبدیل نمائیم.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: روغن گمرکات معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری گیلان وارد کننده اقتصادی استان روغن خوراکی حمل و نقل هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۴۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی

به گزارش خبرگزاری مهر، مجتبی قهرمانی با بیان اینکه سلامت شهروندان خط قرمز دستگاه قضاست، اظهار کرد: در همین راستا یک محموله ۴۴ هزار تنی روغن به ارزش ۷۰ میلیون یورو در بندر شهید رجایی وجود دارد و به هیچ عنوان اجازه ترخیص به آن نمی‌دهیم. شرکت فروشنده این روغن‌ها مدعی شده که محموله را پس می‌گیرد.

وی افزود: در حال حاضر پیگیر این موضوع هستیم و هفته آینده جلسه‌ای در این رابطه برگزار می‌شود و مسئولان مربوطه را دعوت کردیم که در این جلسه نسبت به این موضوع پاسخگو باشند. برای مدیران مربوطه، پرونده کیفری تضییع اموال عمومی تشکیل شده است و این پرونده در بازپرسی دادسرای بندرعباس در حال پیگیری است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان تصریح کرد: درباره این پرونده سازمان غذا و دارو رسالت خود را به خوبی انجام داده است و محموله‌ای که امکان مصرف ندارد را تحت هیچ شرایطی تأیید نکرده است. این روغن‌ها در قالب ۳ محموله به بندر شهید رجایی وارد شده است. ۲ مورد از این محموله‌ها مربوط به یک شرکت ترکیه‌ای و یک محموله مربوط به یک شرکت آرژانتینی است. وارد کننده این روغن‌ها شرکت بازرگانی دولتی است.

وی اضافه کرد: این محموله حدود ۳ سال ۹ مخزن بزرگ را اشغال کرده است که همین موضوع نگهداری این روغن‌ها هزینه زیادی را در بر می‌گیرد.

قهرمانی یادآور شد: محموله مهم دیگری که در این بندر وجود دارد، ۱۰ کانتینر تجهیزات بافندگی مربوط به یک شرکت در استان قم است. این شرکت بیش از ۷ ماه به دنبال ترخیص کالاهای خود بود و یک روز قبل از سفر ریاست قوه قضائیه به استان این محموله تعیین تکلیف و کالاهای آن ترخیص شد. حل مشکلات این شرکت یکی از برکات سفر قوه ریاست قوه قضائیه بود.

وی با اشاره به دستاوردهای سفر ریاست قوه قضائیه به استان، گفت: این سفر حساسیت بالایی را در بین مدیران ایجاد کرده و مسئولان نسبت به انجام وظایف خود دغدغه‌مندتر شدند و این یکی از برکات سفر رئیس قوه قضائیه است.

وی همچنین با اشاره به اینکه یکی از چالش‌های بنادر، معطلی کشتی‌ها بود، بیان کرد: معطلی کشتی‌ها از چند جهت دارای اهمیت است. هر روز معطلی یک کشتی در بندر حداقل حدود ۲ میلیارد تومان هزینه دموراژ در پی دارد. در گذشته کشتی‌هایی داشتیم که حدود ۶ ماه در بندر معطل بودند و چیزی حدود ۱۷۰ میلیارد تومان هزینه دموراژ این کشتی‌ها بود.

قهرمانی اضافه کرد: جلوگیری از فاسد شدن کالاها در کشتی و تأمین نیازهای اساسی مردم از طریق واردات این کالاها از دیگر موارد اهمیت ترخیص کالاها از این کشتی‌هاست. بعد از ورود دستگاه قضائی به این موضوع هیچ کشتی نه در اسکله و نه در لنگرگاه بیشتر از ۷ روز توقف ندارد.

وی با تقدیر از زحمات و هماهنگی مدیران استانی، تاکید کرد: رئیس قوه قضائیه در جریان سفر اخیر خود به این موضوع اشاره داشت که وضعیت بنادر در مقایسه با سفر قبلی بسیار بهتر شده است. یکی از علل توفیقاتی که در استان هرمزگان شاهد آن هستیم تعامل و همراهی همه مسئولین به ویژه استاندار، نماینده، ولی فقیه و دستگاه‌های اجرایی و امنیتی است. همه با یکدیگر همدل و همراه هستند و به دنبال حل مشکل هستیم.

کد خبر 6098695

دیگر خبرها

  • گاز برخی مناطق شهر رشت فردا قطع می‌شود
  • رشد ۵۹ درصدی تجارت خارجی استان سمنان
  • خطرات مصرف ویپ و پاد برای افراد
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود! +فیلم
  • تایید واردات روغن‌های خوراکی آلوده ۷۰ میلیون یورویی ‌| محموله غیرقابل مصرف بود!
  • توقیف ۴۴ هزار تُن روغن غیرقابل مصرف‌ در بندر شهید رجایی
  • هشدار سطح نارنجی در گیلان/ مردم از توقف و برپایی چادر در کنار رودخانه‌ها خودداری کنند
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • اداره کل دارو بدون سرپرست/ جایگزین احتمالی پیکانپور کیست؟
  • چه مواد غذایی از آسیب های آلودگی هوا محافظت می‌کند